Loading...

    • Milhezerweg 17, Deurne, 5752 BA, Deurne, Noord-Brabant, Nederland

    • Monday:ClosedTuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:07:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:ClosedTuesday:08:30-18:00
      Wednesday:08:30-18:00Thursday:08:30-18:00
      Friday:08:30-18:00Saturday:07:00-16:00
      Sunday:ClosedHolidays:Closed
    • Monday:Tuesday:09:00-10:00
      Wednesday:09:00-10:00Thursday:09:00-10:00
      Friday:09:00-10:00Saturday:09:00-10:00
      Sunday:Holidays:

    • Minimum order value on pickup: € 0.00
      Delivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery fromDelivery regionDelivery feeMinimum order valueFree delivery from
      Deurne€ 3.00€ 25.00Liessel€ 3.00€ 25.00
      Neerkant€ 3.00€ 25.00Helenaveen€ 3.00€ 25.00
      Milheeze€ 5.00€ 30.00Vlierden€ 7.50€ 40.00
      Bakel€ 7.50€ 40.00De Rips€ 10.00€ 30.00
    • Welkom bij Bakker Ron!

      Wij durven best te zeggen dat wij staan voor ambachtelijke kwaliteit van de bovenste plank. Alles wat wij u aanbieden komt uit onze eigen bakkerij. Van een heerlijk worstenbroodje tot en met onze echte Limburgse vlaaien, het is allemaal met liefde voor het vak gemaakt.

      Wij wensen u een smakelijk bezoek!

      • Multigrain bread §


        • Zesgranenbrood §

          Een heerlijk smaakvol brood waarin haver, gerst, zonnebloempitten, rogge, tarwe en lijnzaad is verwerkt.
        • Waldkorn §

          Waldkorn wordt gebakken van een rijke mix van granen en zaden, is een voedzaam bruinbrood met belangrijke voedingsvezels en bouwstoffen. Het brood heeft een luchtige kruim.
        • Vikorn §

          Vikorn bevat als meergranenbrood al veel belangrijke voedingsstoffen. Daar bovenop zijn de drie B-vitamines, vitamine C en ijzer toegevoegd.
        • Het Beste Brood §

          Het beste brood bevat meer noodzakelijke voedingsstoffen zoals vezels, vitamines en mineralen. Rijkelijk aanwezig zijn lijnzaad, zonnebloempitten, havervlokken, zemelen en zuurdesem.
        • Spelt §

          Dit brood is gemaakt van spelt, een graansoort, net als tarwe en rijst. Het onderscheidt zich van andere "bedekte" granen doordat het kaf niet met de korrel vergroeid is. Het resultaat is een onderscheidend brood met een enigzins nootachtige smaak.
        • Pandabrood §

          Het meergranenbroodje is samengesteld uit de wereldnatuurproducten volkoren, tarwe, rogge, zonnebloempitten, gierst, soja, rijst en maïs.

          € 1.60

          piece
        • Zonnebloem §

          Meerganenbrood op basis van tarwe en gevuld met zonnebloempitten, lijnzaad, sesamzaad, gerst en een vleugje hazelnoot. Gedecoreerd met zonnebloempitten.
        • Puur spelt §

          PUUR brood bevat essentiële ingrediënten waaronder het oergraan spelt, dat past binnen een evenwichtig levenspatroon waarbij bewegen en het belang van goede voeding centraal staan.

          € 2.16

          piece
        • Pro hart brood §

          Pro Hart zit boordevol zonnebloem- en pompoenpitten, lijnzaad en sesamzaad en een vleugje haver. Daarbij zijn de vitaminen B3, B6 en E en magnesium toegevoegd.
      • Whole meat bread §


      • Sourdough bread §


        • Desem naturel §

          Het bijzondere van desembrood is dat gebruik gemaakt wordt van natuurlijke gisting van een beslag van tarwemeel en water om het te laten rijzen.

          € 1.95

          piece
      • Brown bread §


        • Moutbrood §

          Moutbrood is een broodsoort die wordt gebakken met het middelste van de graankorrel en waaraan extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het moutbrood wordt zo genoemd omdat het wordt gebakken uit meel van gemout graan. Een moutbrood is net zo gezond als een tarwebrood alleen bevat het geen zogenoemde "pitjes".
        • Moutbrood zoutarm §

          Moutbrood is een broodsoort die wordt gebakken met het middelste van de graankorrel en waaraan extra tarwevezels zijn toegevoegd. Het moutbrood wordt zo genoemd omdat het wordt gebakken uit meel van gemout graan. Een moutbrood is net zo gezond als een tarwebrood alleen bevat het geen zogenoemde "pitjes".

          € 2.40

          piece
        • Tarwevloerbrood tijger §

          Tijgerbrood is een brood dat zijn naam dankt aan de bovenste korst die op een tijgerhuid zou lijken.
        • Tarweknip §

          Tarweknip wordt in een bus (broodblik) gebakken. Voor het bakken wordt het deeg aan de bovenkant ingeknipt om de karakteristieke hartvorm te krijgen.
        • Casinobrood bruin §

          Casinobrood wordt in een bus (broodblik) gebakken, dat met een deksel gesloten wordt. Het vierkante brood is heel geschikt voor tosti's en sandwiches.
        • Lampionbrood §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.
        • Lampioenbrood sesam §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.
        • Tarwerond §

          Tarwerond wordt in een bus (broodblik) gebakken.
        • Stokbrood bruin §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
        • Stokbrood bruin met sesamzaad §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.55

          piece
      • White bread §


        • Vloerbrood wit §

          Vloerbrood wordt niet in een broodblik, maar op de vloer van de oven gebakken.
        • Vloerbrood maanzaad §

          Vloerbrood maanzaad wordt niet in een broodblik, maar op de vloer van de oven gebakken en gedecoreerd met blauw maanzaad.
        • Vloerbrood sesamzaad §

          Vloerbrood sesamzaad wordt in blik gebakken en gedecoreerd met sesamzaad. Het geeft het brood een fijne nootachtige smaak.
        • Tijgervloerbrood wit §

          Wit brood waarbij de bovenkant van het deeg wordt bestreken met een papje van water, rijstebloem en /of paneermeel, olie, gist, suiker en zout. Hierdoor gaat het bovenste laagje "scheuren".
        • Knipwit §

          Knipwit wordt in een bus (broodblik) gebakken. Voor het bakken wordt het deeg aan de bovenkant ingeknipt om de karakteristieke hartvorm te krijgen.
        • Rondwit §

          Rondwit wordt in een bus (broodblik) gebakken.
        • Roomboter wit §

          Speciaal geselecteerde tarwebloem vormt de basis, de toegevoegde roomboter zorgt voor een volle en romige smaak
        • Boerenwit §

          Wittebrood of witbrood is brood gebakken van tarwemeel waar de kiem en de zemel geheel uit zijn gezeefd
        • Casinobrood wit §

          Casinobrood wordt in een bus (broodblik) gebakken, dat met een deksel gesloten wordt. Het vierkante brood is heel geschikt voor tosti's en sandwiches.
        • Lampionbrood §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.
        • Lampionbrood sesam §

          Lampionbrood wordt in een dichte ronde vorm gebakken.
        • Stokbrood wit §

          Stokbrood wordt op de plaat of vloer van de oven gebakken. Vòòr het bakken wordt met een scherp mes een aantal schuine sneetjes in het deeg aangebracht.

          € 1.35

          piece
      • Soft small bread §


        • Puntje, wit zacht §

          Zacht, langwerpig broodje dat op de (bak)plaat wordt gebakken.

          € 0.40

          piece
        • Bruine bol zacht §

          Een lekker zacht mals broodje

          € 0.40

          piece
        • Witte bol zacht §

          Dagverse zachte witte bol

          € 0.40

          piece
        • Witte bol zacht sesam §

          Zachte bol gedecoreerd met sesamzaad

          € 0.48

          piece
        • Witte bol zacht maanzaad §

          Bolletje gedecoreerd met maanzaad

          € 0.48

          piece
        • Mueslibolletje §

          Volkorenbroodje met een vulling van vruchten (zoals krenten en rozijnen) en verschillende soorten noten en (soms) gedecoreerd met geplette tarwe.

          € 0.55

          piece
        • Krentenbol §

          De krentenbol is een luxe wit broodje met rozijnen en/of krenten

          € 0.52

          piece
        • Croissant §

          Een croissant is een broodje van gerezen bladerdeeg dat voor het bakken in de vorm van een halve maan wordt gerold. De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk.

          € 0.88

          piece
        • Minibroodje §

          Ambachtelijk gebakken minibroodje

          € 0.33

          piece
        • Vloerkadet §

          Een zacht rond broodje. Na het rijzen van het deeg wordt er met de hand of een stokje een inkeping ingemaakt.

          € 0.40

          piece
      • Hard small bread §


        • Harde bol bruin §

          Heerlijk vers gebakken bruin bolletje

          € 0.43

          piece
        • Harde bol bruin sesam §

          Vers gebakken bruine bol afgewerkt met sesamzaad

          € 0.50

          piece
        • Harde maanzaadbol §

          Krokante bol afgewerkt met maanzaad

          € 0.50

          piece
        • Harde bol bruin meerzaden §

          Gebakken bol afgewerkt met verschillende zaden

          € 0.50

          piece
        • Harde bol bruin tijger §

          Vers gebakken knapperige tijgerbol

          € 0.50

          piece
        • Kampioentje §

          Heerlijke krokant broodje van tarwebloem en een mix van zaden en granen, gedecoreerd met maanzaad en sesamzaad.

          € 0.55

          piece
        • Bolletje, wit krokant §

          Krokant, op de (bak)plaat of vloer gebakken broodje.

          € 0.43

          piece
        • Witte bol tijger §

          Tijgerbrood dankt zijn naam aan de bovenste korst die op een tijgerhuid zou lijken

          € 0.50

          piece
        • Kaiserbroodje §

          Een krokant, wit broodje dat stervormig wordt ingesneden en (soms) bestrooid wordt met rijstemeel.

          € 0.49

          piece
        • Ministokbrood bruin §

          Een ministokbrood is de kleinere versie van een normaal stokbrood

          € 0.85

          piece
        • Ministokbrood wit §

          Een ministokbrood is de kleinere versie van een normaal stokbrood

          € 0.85

          piece
      • Party bread §


        • Krenten-rozijnenbrood §

          Brood dat rijkelijk gevuld is met krenten en rozijnen

          € 3.92

          piece
      • Snack sandwich §


        • Frikandelbroodje §

          Een heerlijk, ambachtelijk gebakken, frikandelbroodje

          € 1.75

          piece
        • Ham-kaascroissant §

          De croissant is het traditionele ontbijtbroodje van Frankrijk. Deze croissant is gevuld met ham en kaas

          € 1.55

          piece
        • Kaascroissant §

          Een met kaas gedecoreerde croissant gemaakt van verfijnd deeg

          € 1.55

          piece
        • Koffiebroodje §

          Een koffiebroodje is een zoete lekkernij die gevuld is met diverse ingrediënten en die meestal gegeten wordt als extra bij een kop koffie of warme chocolade melk maar soms ook tijdens het ontbijt of de lunch.

          € 1.50

          piece
        • Mini pizza Hawaï §

          De mini pizza hawaï van uw warme bakker met tomaat, kaas, ananas en ham is vernoemd naar het eiland Hawaï waar ananas een specialiteit is.

          € 1.95

          piece
        • Mini pizza salami §

          De mini pizza salami van uw warme bakker met tomaat, mozzarella en salami.

          € 1.95

          piece
        • Minisaucijzenbroodjes §

          Een klein bladerdeeghapje gevuld met gehakt

          € 7.90

          x 12 pieces
        • Puddingbroodje §

          Een roombroodje of puddingbroodje is een Nederlandse lekkernij bestaand uit een zoet wit puntbroodje of kadetje met een roomvulling en bestrooid met poedersuiker.

          € 1.25

          piece
        • Saucijzenbroodje §

          Een saucijzenbroodje is een broodje van bladerdeeg, dat gevuld is met een rolletje gekruid gehakt.

          € 1.65

          piece
        • Worstenbroodje §

          Het Brabants worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het broodje is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt. In tegenstelling tot het saucijzenbroodje is het worstenbroodje niet van bladerdeeg, maar van zacht witbrooddeeg gemaakt.

          € 1.50

          piece
      • Rye bread §


        • Roggebrood §

          Roggebrood is compacter dan gewoon brood. De volle korrels, de ruwere vezel en de wat vochtige, soms stroperige structuur maken van roggebrood stevige kost.

          € 1.45

          piece
      • Luxury and specialty breads §


    • Heeft u binnenkort iets te vieren? Wij hebben voor iedere gelegenheid wat lekkers in huis!

    • Bakker Ron! Je proeft het pure ambacht.

      • Spiced cake §


        • Ontbijtkoek §

          Ontbijtkoek is een koeksoort. De koek wordt ook wel peperkoek, feeste, lekkerkoek, zoete koek, honingkoek, kruidkoek of pondkoek genoemd.

          € 2.45

          piece
        • Ontbijtkoek met kandijsuiker §

          Een heerlijke koek met kandij

          € 2.90

          piece
      • Coffee cake §


        • Boerencake §

          Succes gegarandeerd met deze boerencake die rijk en vol van smaak is.

          € 3.98

          piece
        • Kaneel-rozijnencake §

          Een kaneel-rozijnencake

          € 4.60

          piece
        • Appelkruimelcake §

          Luchtige appelkruimelcake. Lekker voor bij de koffie of als nagerecht.

          € 4.60

          piece
        • Kersenkruimelcake §

          Een heerlijk ambachtelijk gebakken kersenkruimelcake

          € 4.60

          piece
      • Cookies §


        • Appelflap §

          Appelflap is de benaming voor een soort gebak. De appelflap is gemaakt van bladerdeeg, is driehoekig van vorm en gevuld met een mengsel van appelblokjes en kaneel, eventueel aangevuld met amandelspijs, krenten en/of rozijnen.

          € 1.05

          piece